Изрази се со гифови од „Зоки Поки“

Обожаваш да комуницираш со гифови? Тогаш ќе ги обожаваш уникатните гифови од ТВ-серијата Зоки Поки! 

Гифовите се достапни за користење на Viber, WhatsApp, Messenger, Twitter и на сите други платформи кои поддржуваат гифови. За да ги најдеш, треба да пребаруваш со клучните зборови „зокипоки“ или „zokipoki“. 

Издвојуваме 10 гифови, а сите останати можат да се најдат на нашиот официјален Giphy канал.

Кога ќе добиеш бакнеж од симпатијата:

Кога „учиш“ за викенд:

Кога не си импресиониран од десертот од детството на татко ти:

Кога си „на точак“:

Кога правиш стомачни:

Кога ќе ти стигне плата:

Кога не ти оди денот:

Кога ептен ќе се налутиш:

Кога ќе се успиеш:

Кога ќе ти го купат сиот свет: