Режисери на серијата

Александар Поповски

Марија Апчевска

Продуцент

Роберт Насков

Режисери на епизоди

Александар Поповски

Марија Апчевска

Даријан Пејовски

Радован Петровиќ

Сценаристи

Сашо Кокаланов

Билјана Црвенковска

 
 

Директор на фотографија

Кристијан Војдановски

Костимограф

Жаклина Крстевска

Сценограф

Иван Бартлинг

Композитор на музика

Александар Пејовски

Композитор на песни

Александар Митевски

Музика за најавна шпица

Игор Василев-Новоградска
Изведува: Долорес Поповиќ

Шминка

Жанета Димитриевска

Монтажери

Атанас Георгиев
Благоја Неделковски
Драган Алексов
Софија Самоиловскa

Дизајнер и миксер на звук

Ристо Алчинов

Креативен директор

Ивица Спасовски

Кастинг за детски улоги

Кирјана А. Николоска

Извршен продуцент

Ивана Шекуткоска

 
 

Прв асистент на режија
Радован Петровиќ

Втор асистент на режија
Александар Георгиевски

Трет асистент на режија
Бојан Тантуровски

Координатор на статисти
Стефан Спасов

Секретар на режија
Николина Неделковска
Трифун Ситниковски

Менаџер на продукција
Мете Ковачевски

Менаџер на локации
Славко Ѓорѓиевски

Асистенти на продукција
Ристе Бошкоски
Александар Христовски

Координатор на продукција
Елена Крстевска

Сметководство
Лилјана Дуковиќ
Ивана Ѓоргиевска

Благајник
Павле Бужаровски

Асистент на камера/шарфер
Атанас Велковски

Клапери
Стефан Ѓорѓиевски
Андреј Неделковски

Колорист
Владимир Ивановски

ДИТ
Бато Матевски

Снимател на тон
Братислав Зафировски

Асистент на снимател на тон
Дејан Михајловски

Супервизор на тонска монтажа
Игор Поповски

Монтажер и изведувач на звучни ефекти
Драган Спасов

Монтажер на звучни ефекти
Ненад Стефановски

Мајстор на светло
Тодор Фидановски

Асистент на светло
Виктор Лазаревски

Електричар
Александар Бошев

Реквизитер
Влатко Христовски

Сет декоратери
Александра Петкова
Илина Ангеловска

Мајстор на сет
Марјан Ивановски

Сценски работници
Даниел Павловски
Тони Јордановски
Абдија Шаќировиќ
Горан Костоски
Јосиф Јанев
Кирил Вичороски
Сашо Попоски

Набавни реквизитери
Миле Манојловски
Димитар Јакимовски

Гардеробери
Ирена Јовчевска
Мирка Ѓоргиева

Фризер
Ѓулфери Качаревиќ

Фар мајстор
Кире Милутиновски

Асистент на фар мајстор
Валентин Цветкоски

Асистент на монтажа
Дејан Смилески

Визуелни ефекти
ФХ3Х

Координатор
Ана Јаневска

Визуелни ефекти
Александар Вишемирски
Надица Слатинец
Часлав Божовиќ

Дизајн на шпица
ВЕРТИГО ВИСУАЛ

Продуцент
Јовица Пановски

Дизајн и анимација
Никола Дрвошанов

Асистенти на анимација
Ана Каевска
Раде Костадоноски
Весна Пешевска
Филип Антониев

Инструктори по глума
Кирјана А. Николоска
Билјана Драгичевиќ Пројковска

Правни услуги
АДВОКАТСКА КАНЦЕЛАРИЈА „МИЗРАХИ”
АДВОКАТСКО ДРУШТВО „ПЕПЕЉУГОВСКИ”

Менаџер за транспорт
Томе Насков

Фотограф на сет
Драгица Николовска

Доктори на сет
Киро Георгиевски
Веца Ризовска

Обезбедување
Горан Анастасовски
Илија Колевски

Фокус групи
„ТИМ ИНСТИТУТ”

Кетеринг
„МИНТ КЕТЕРИНГ”